Новини

Клічук не ходив на концерти Бобула і Дворського: «Не шанувальник цієї творчості»

Чернівецький міський голова Роман Клічук розповів, що вчора, 2 березня, не мав можливості відвідати жоден із концертів “метрів” української естради, народних артистів України, Почесних громадян Чернівців Павла Дворського та Іво Бобула.

Про це Клічук сказав під час своєї прес-конференції 3 березня, пише molbuk.ua

Зокрема, на запитання кореспондентки molbuk.ua, на який із концертів пішов 2 березня, мер відповів:

“На жоден. Я не мав можливості вчора піти на концерт. Якщо чесно, я не є шанувальником цієї творчості”.

Проте Клічук додав, що сьогодні, 3 березня, відвідає виставу в обласній філармонії на 19.00.

“Я багато ходжу, коли є можливість та час, стараюся ходити в театр. Учора, на жаль, у мене не було можливості піти. Сьогодні йду до філармонії на 19.00 – там відбуватиметься вистава.

У переліку афіш на 19.00 3 березня в обласній філармонії значиться комедія “Як виростити чоловіка в домашніх умовах” (у головних ролях – Ірма Вітовська та Олексій Гнатковський). Вартість квитків – 290-390 гривень.

Як відомо, саме народний артист України Павло Дворський передав почесний ланцюг Чернівецького міського голови Романові Клічуку під час інавгурації у грудні 2020-го року.

Як повідомив тоді артист у коментарі кореспондентці molbuk.ua, отримати почесний ланцюг з його рук було особистим бажанням Романа Клічука.

“Я приїхав до Чернівців до родини, і до мене звернулися, щоб я вручив ланцюг мера Роману Клічуку. Я з радістю погодився, бо переконаний, що з його допомогою місто буде процвітати. Роман Клічук сказав, що він шанує мою творчість і хотів би, щоб я вручав йому ланцюг. Влаштували все його помічники”, – сказав тоді Павло Дворський у коментарі molbuk.ua

Як відомо, вчора, 2 березня, у Чернівцях відбулися одночасно два концерти – Іво Бобула та Павла Дворського.

Павло Дворський влаштував концерт з нагоди свого 70-річного ювілею.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.