Новини

Німецька онлайн: або куди ж записатися у Чернівцях?*

За рік війни, мабуть, уже всі переконалися в тому, що знання іноземної мови – вкрай потрібне. Тут ідеться не лише про еміграцію чи переїзд до іншої країни, а й про реалізацію своїх планів та мрій вдома, в Україні. Як саме? Всі добре знають, що впродовж 2022-го закордонні фірми надавали українцям більше можливостей, ніж раніше – пропонували робочі місця, організовували різні ґранди чи відкривали свої філії на Заході нашої країни. Це, безперечно, круто, адже з’явилися кращі перспективи і що теж важливо – конкурентна зарплата. То й не дивно, що цьогоріч запис на курси іноземних мов значно зріс, аніж кілька років тому. Попри те, що вивченню англійської мови завжди надавали перевагу, тепер і німецька так само затребувана й популярна. Де можна її підтягнути – у матеріалі.

Центр німецької мови проводить онлайн-уроки в зручний час

Напевно, нікого не знайдеться, хто б під час повітряних тривог погодився відвідувати й оплачувати заняття, яке може бути скасоване через загрозу ракетного обстрілу, тим паче, якщо курси доводиться поєднувати з основним навчанням чи роботою. Цього можна уникнути, записавшись на онлайн-заняття. У Чернівцях дистанційно опанувати німецьку мову, відшліфувати вимову та граматику допоможуть у Центрі німецької мови, який є офіційним партнером Goethe-Institut.

Центр спеціалізується на проведенні групових занять для дітей та дорослих. Курси розроблено за сучасними методиками відповідно до Загальноєвропейських Рекомендацій з мовної освіти і визначеним у них рівням володіння мовою. З першого ж заняття викладач подає матеріал німецькою мовою, що сприяє зануренню у мовне середовище, граматику теж залучено до комунікативного навчання. На уроках активно використовують сучасні онлайн-застосунки та актуальні підручники з німецької мови. А для кращого закріплення вивченого у ЦНМ регулярно організовують розмовні клуби або вечори кіно.

Кожна група складається з восьми-дванадцяти осіб, завдання на уроках рівномірно поділено на індивідуальні та колективні.

У Центр німецької мови можна записатися на:

• Стандартні курси (12 тижнів навчання)
• Інтенсивні курси (7 тижнів)
• Стандартні курси для дітей віком від 6 до 12 років.
• Консультації з підготовки до іспитів (викладачі ЦНМ є сертифікованими екзаменаторами Goethe-Institut)

До речі, для багатьох категорій у Центрі німецької мови діють акційні пропозиції: учні, студенти та пенсіонери постійно отримують 5% знижки на курси; якщо ви вчитеся на курсах усією сім’єю, ваші рідні чи ви особисто учасники ООС/АТО/бойових дій – 10% знижки, як і ті, хто вже впродовж року відвідував курси від Центру німецької мови у Чернівцях.

Адреса: м. Чернівці, вул.Дарвіна, 2-а, каб.108/2
Т.: 050 981 62 48, 095 150 86 21
Facebook: Центр німецької мови у Чернівцях партнер Goethe-Institut в Україні
Site: slz.org.ua
Instagram: slz_tscherniwzi

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.