Новини

Паркуються просто на переході: де у Чернівцях водії масово порушують правила – фото

У Чернівцях довкола ринку “Центральний” на вулиці Дмитра Загула водії паркуються з порушенням правил. Автівки залишають хаотично, де прийдеться. Часто кидають їх просто на пішохідних переходах.

Світлини таких припаркованих авто опублікувало управління порядку та контролю за благоустроєм Чернівецької міської ради у своїй постійній рубриці “Рибне місце для штрафів”, пише molbuk.ua

“Велика кількість порушень правил дорожнього руху спостерігається на вулиці Дмитра Загула, а саме на зупинці транспортних засобів на пішохідному переході.

Відповідно до п.15.9 (г) ПДР з метою забезпечення безпеки пішоходів, а також збільшення оглядовості пішохідних переходів для водіїв, які рухаються проїзною частиною, заборонена зупинка на пішохідних переходах та ближче 10 м від них із обох боків. Залишайте своє авто тільки на відведених для цього місцях. Не порушуйте і не витрачайте сімейний бюджет на сплату штрафів”, – закликають в управлінні порядку.

Також в управлінні порядку навели статистику, що з початку лютого інспектори вже зафіксували 2229 порушень ПДР. А порушниками одразу із використанням 50% знижки в перші 10 днів сплачено в місцеву казну 350 235 тис.грн.

До міського бюджету з початку року (на розвиток громади) разом із примусовим стягненням через Державну виконавчу службу надійшло 1 479 556 грн.

Раніше molbuk.ua писав про те, що за день штрафують до пів сотні водіїв.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.