Новини

Стрілець – зіпсований настрій, Риби – проблеми зі здоров’ям: гороскоп на 9 лютого

Астрологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на четвер, 9 лютого.

Овен
Овни в цей день можуть відчути, ніби їхню честь і гідність зачепили. Буде велика спокуса поставити людину на місце, але зірки закликають усіма силами уникати конфліктних ситуацій.

Телець
Сьогоднішній день – відмінна можливість, щоб втілити в життя плани або давні мрії. Навіть якщо йдеться про щось не дуже глобальне.

Близнюки
Є ризик, що близнюки в цей день опиняться між двох вогнів. Наприклад, посваряться дві людини, які дуже їм дорогі, і представники даного знака будуть відчувати себе некомфортно, безуспішно намагаючись згладити конфлікт.

Рак
Слова, сказані на адресу раків, можуть поранити їх в саме серце. Зірки радять не приймати все дуже близько і намагатися поговорити з людиною, щоб вирішити всі непорозуміння.

Лев
Зірки радять сміливо братися за справу, до якої раніше не доходили руки. Наприклад, якщо є якісь страхи або побоювання, вони будуть найлегше подолані саме 9 лютого.

Діва
Представники і представниці цього знака Зодіаку будуть зосереджені на вирішенні сімейних і побутових проблем. Варто набратися терпіння перед важким днем.

Терези
Якщо Терези давно замислювалися над покупкою чогось для себе, то 9 лютого – саме час. Косметика, новий посуд, побутова техніка, телефон або новий телевізор – будь-яке придбання буде корисним і прослужить довго!

Скорпіон
Зірки радять не бояться просити про допомогу. Особливо, якщо Скорпіони дійсно цього потребують. Навіть звичайна розмова по душам може допомогти вирішити проблеми і заспокоїти внутрішню бурю.

Стрілець
У першій половині дня може статися якась подія, яка зіпсує Стрільцям настрій. Зірки радять не падати духом і рекомендують спробувати на щось відволіктися.

Козеріг
Ідеальний день для спілкування з людьми, ділових зустрічей, корпоративів, свят або застілля. Також цей день підійде для важливих угод і для того, щоб влаштуватися на роботу.

Водолій
У цей день Водоліям доведеться проявити всю свою відповідальність. Не варто нехтувати правилами, знаннями, порадами.

Риби
З самого ранку у Риб може бути погане самопочуття. Зірки радять їм взяти вихідний і відлежатися, не обтяжуючи себе зайвими навантаженнями.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.