Новини

До Чернівців завітають відомі артисти: хто та де виступатиме наступного місяця

У Чернівцях протягом наступного місяця відбудеться понад 5 концертів з відомими виконавцями України. На кількох заходах кошти з придбаних квитків передадуть на підтримку ЗСУ.

Про це повідомляє агентство продажу квитків KARABAS, пише molbuk.ua

Перший концерт відбудеться 4 лютого. До Чернівців з благодійним туром “Вільні люди” завітає відомий український гурт “Без обмежень”. Виконавці даватимуть концерт двічі: перший – о 17:00, другий – о 20:00.
Вартість квитків на концерт о 17:00: 750-1190 гривень.
О 20:00: 800 гривень.
Концерт відбуватиметься у Чернівецькій обласній філармонії.

Пізніше у вівторок, 7 лютого, у Чернівцях виступатимуть виконавці з популярними українськими хітами, серед співаків: Chico&Qatoshi, 100лиця, Skylerr, Alisa, Ostap Drivko, Тоні Браско, Enleo, Golubenko, Yaktak.
Вартість квитків: 350-700 гривень.
Концерт проходитиме у Чернівецькому академічному обласному українському музично-драматичному театрі ім. О. Кобилянської о 19:00.

У суботу, 11 лютого, відбудеться презентація нового альбому “In time” українського неокласичного композитора та піаніста Єгора Грушина. Одного з небагатьох представників неокласичного стилю в Україні.
Вартість квитків: 290-550 гривень.
Концерт буде у Чернівецькій обласній філармонії о 19:00.

Наступного ж дня у неділю, 12 лютого, виступатиме буковинський дует “Писанка”. Цимбаліст та співачка – народні артисти України Оксана Савчук, Іван Кавацюк представлять ювілений концерт “Ти моя любов”.
Вартість квитків: 250-350 гривень.
Концерт дуету “Писанка” відбудеться у Чернівецькій обласній філармонії о 17:00.

У вівторок, 14 лютого, на День святого Валентина у Чернівцях буде джаз-концерт з музикою легендарного американського актора та співака Френка Сінатри.
Вартість квитків: 200-450 гривень.
Концерт проходитиме у Чернівецькій обласній філармонії о 19:00.

Також цього ж дня виступатиме українська співачка, вокалістка гурту Lama.
Вартість квитків: 340-580 гривень.
Концерт відбуватиметься у культурно-мистецькому центрі ім. І. Миколайчука о 19:00.

Вже наприкінці місяці, у понеділок, 20 лютого, СКАЙ влаштує благодійний концерт у супроводі симфонічного оркестру. Частина коштів від продажу квитків буде передана на підтримку ЗСУ
Вартість квитків: 295-1195 гривень.
Концерт проходитиме у Чернівецькому академічному обласному українському музично-драматичному театрі ім. О. Кобилянської о 19:00.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.