Новини

Під час Різдвяних свят на Буковині у пожежах загинуло троє людей: що про це відомо

Протягом доби восьмого січня на Буковині під час пожеж загинуло троє людей.

Про це повідомили в ГУ ДСНС у Чернівецькій області, пише molbuk.ua

8 січня на спецлінію 101 поступило повідомлення про те, що горить житловий будинок в селі Зелений Гай Новоселицької територіальної громади Чернівецького району. Причиною загорання стало коротке замкнення електромережі в одній з кімнат. На місце події прибули вогнеборці 11 державної пожежно-рятувальної частини міста Новоселиця та місцеві пожежні підрозділи сіл Бояни та Котелеве. Зайшовши в середину будинку рятувальники виявили тіло власника вже без ознак життя. Пожежу ліквідували на площі 70 кв.м.

Інший трагічний випадок трапився в селі Коритне Банилівської територіальної громади Вижницького району. Пожежа виникла через коротке замкнення електромережі, згодом вона самоліквідувалась. Оскільки власник проживав один його тіло виявила сусідка яка прийшла його провідати.

Людина загинула і під час пожежі в селі Ширівці Недобоївської територіальної громади Дністровського району. До трагедії призвело необережне поводження з вогнем власника під час паління. Ймовірно чоловік запалив цигарку, ліг відпочити та заснув. Недопалок впав на підлогу та спричинив пожежу. Коли сусіди помітили, що в середині будівлі густий дим то одразу забігли в приміщення та виявили тіло власника вже без ознак життя. Оскільки площа пожежі була незначною її ліквідували місцеві мешканці з допомогою підручних засобів.

Тіла трьох загиблих направлені на судово-медичні експертизи для встановлення точних причин смерті.

Решта пожеж були ліквідовані пожежно-рятувальними підрозділами в Чернівецькому районі та місті Чернівці.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.