Новини

Український тютюн для кальяну «Мольфар» – аутентика смаку*

Українці, лише почувши назву тютюну “Мольфар”, одразу розуміють, що це продукція вітчизняного виробництва. Всі цикли виготовлення зосереджені на території нашої країни, у Закарпатті. Мольфаром у гуцульській культурі називають чоловіка, який наділений надприродними здібностями, вибір саме такої назви для продукції зобов’язує до підтримання відмінної якості. Це цілком вдалось, а яким саме чином, розкажемо далі. До речі, купити тютюн “Мольфар” можна тут: https://duman.com.ua/collection/tabak-molfar?lang=ua. Пропонуються всі доступні смаки, гарантована оригінальність продукції.

Що відомо про тютюн “Мольфар”

Дуже молодий бренд, який почав випускати продукцію лише у 2019 році, має багато перспектив, адже сам підхід до виробництва унікальний. Ось моменти, які виділяють виробника поміж багатьох інших:
сировина вирощується в Україні – компанія має власні плантації, де культивуються сорти тютюну “Берлі” та “Вірджинія”;

застосовуються натуральні ароматизатори, у тому числі мед, що отримують зі власної пасіки. Синтетичні віддушки також використовуються, а закуповують їх у топових європейських виробників;

сировина перебирається вручну, саме тому в складі тютюну немає сміття чи будь-яких сторонніх вкраплень;

ферментація триває близько 6 місяців та проходить в 4 етапи.

Загалом при виробництві активно застосовується ручна праця, результат – відмінна якість продукту, яку оцінили користувачі не лише в Україні, але й у сусідніх державах. Цікаво, що на самому початку бренд виробляв невеликі партії та позиціював себе як крафтовий. Але продукція дуже сподобалась споживачам, тому було вирішено розширити виробництво.

Основні переваги тютюну “Мольфар”

Муасель українського виробництва дійсно має багато переваг. Насамперед це оригінальна смакова палітра, яка надзвичайно резонує з бажанням українців пробувати щось нове. Крім того, плюсами є:
вибір міцності – є легка та середня лінійка;

стильне та практичне пакування – зручно зберігати навіть тривалий час без втрати смакових якостей;

відмінна димність – у складі є достатня кількість гліцерину;

можливість застосування чаші будь-якого типу;

середнє просочення та нарізання – можна одразу використовувати;

доступна ціна за продукцію преміум-якості.

Крім того, варто зазначити тривале збереження смаку. Забивши чашу згідно з правилами, зможете насолоджуватись приємним ароматом протягом 60–100 хвилин. Щоб надавати своїм прихильникам виключно якісний продукт, компанія проводить сертифікацію та перевірку кожної партії, причому в декілька етапів.

Популярні смаки та їхні характеристики

Виробник сьогодні пропонує 35 смаків. Хоча вибір не такий великий, як у топових брендів, все ж варто врахувати, що компанія працює відносно недовго. Топові муаселі, яким надає перевагу велика кількість споживачів:

Palm Street. Оригінальний мікс банану та ананасу. Цей тропічний смак зустрічається не дуже часто, адже об’єднати достатньо солодкі фрукти та отримати збалансований результат нелегко. “Мольфар” зумів це зробити. Ананас у палітрі грає основну роль, банан відчувається дещо слабше. Курити такий муасель легко, він дійсно здатний поліпшити настрій.

Pearla. Цей смак точно оцінять любителі коли. Бренди активно застосовують подібні мікси, але “Мольфар” пішов далі, запропонувавши цікаву комбінацію: груша з медом, щедро “приправлені” колою. Смак дуже цікавий і нетиповий.

Raspberry Lips. Більш традиційне рішення, бренд пропонує оригінальну малину. Моносмак може успішно використовуватись у складі міксів, адже має дуже насичений аромат. При цьому відмінно розкривається солодкість та характерна для ягоди кислинка.

Крім того, у каталозі запропоновані такі варіанти: “Гарбуз та прянощі”, “Мармеладне печиво”, “Барбарис”, “Зелений чай та ягоди годжі”, “Гранат”, “Обліпиха імбир”, “Ківі аґрус”. Як видно, компанія сміливо експериментує та пропонує дійсно нетипові комбінації смаків. Хоча є й традиційні (наприклад, мандарин, чизкейк, вишня та інші).

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.