Новини

«Так можна жити!»: сапер із Чернівців, який травмувався на фронті, показав, як тренується – відео

Боєць 92-го окремого батальйону Чернівецької тероборони Олександр Сапунов, який під час розмінування подвір’я одного з мешканців на деокупованих територіях Харківщини втратив частину ноги, показав, як відновлює фізичну форму.

Відео тренувань боєць опублікував на своїй фб-сторінці, пише molbuk.ua

Попри те, що Олександрові Сапунову тепер доводиться вчитися рухатися за нових реалій, він не падає духом і радіє тому, що реабілітація просувається успішно.

“Треба трохи допрацювати, але для першого разу, я задоволений! Йопти, так можна жити)”, – підсумовує захисник.

Раніше повідомлялося, що Олександр Сапунов успішно виконував бойові завдання з розмінування житлових будинків на деокупованих територіях України. Його підрозділ у взаємодії з усім батальйоном Чернівецької тероборони проводить масштабну бойову роботу в найбільш небезпечних куточках нашої держави.

Жертвуючи своїм здоров’ям, Олександр на прохання одного з мешканців Слобожанщини розміновував подвір’я його господарства. За день до того російські окупанти ще проживали в цій будівлі, створивши на подвір’ї та у хаті звичний для рашистів безлад і бруд. А напередодні своєї втечі через потужний український контрнаступ, орки вирішили залишити господарю та бійцям ЗСУ чимало “подарунків”: терористи замінували господарство українця.

Відважний воїн з Чернівців очистив від вибухових пристроїв практично все подвір’я. Однак під час розмінування Олександра спіткала жахлива невдача – сапер наступив на непомітний, але дуже небезпечний пристрій “пелюстку” та важко травмував ногу.

Бойові медики Чернівецької тероборони надали саперові ефективну і вчасну допомогу. Олександра оперативно госпіталізували. Проте лікарі медзакладу, оглянувши воїна, на жаль, прийняли рішення про ампутацію частини ноги Олександра Сапунова.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.