Новини

У Польщі сталася пожежа в будівлі, де проживали українські біженці

У Жешуві сталася пожежа в будинку для українських біженців. Ніхто не постраждав, однак конструкція будівлі повністю зруйнована.

Про це повідомляє місцеве видання Polsat News.

Зазначається, що у будівлі проживали 33 людини. Під час пожежі, ще до приїзду бригади, 31 людина встигла евакуюватись, після чого рятувальники одразу почали пошуки зниклих. Пізніше з’ясувалось, що це була мати з дитиною, які у той час перебували в місцевій школі.

Пожежу ліквідовували 15 бригад. За словами капітана пожежної бригади Івони Ленарт, після перших оглядів будівлі після інциденту зрозуміло, що конструкція зазнала незворотних пошкоджень і більше не придатна для проживання. З іншого боку, пожежники врятували прилеглі до будинку зали.

Муніципалітет Слупська, на території якого знаходиться згоріла будівля, заявив, що усіх постраждалих біженців забезпечать необхідними речами та загалом предметами першої необхідності.

“Ми також маємо декларацію від власника закладу, що поранені мають, де переночувати, хоча ми підготували наші загальні кімнати для такої потреби”, – запевнила очільниця гміни Барбара Дикер.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.