Новини

Врятовані самогубці та п’яні водії: найважливіші цифри патрульних Буковини за останні 5 років

За п’ять років роботи патрульної поліції на Буковині, поліцейські врятували життя 62 осіб, які намагалися звести рахунки із життям та виявили близько 8 тисяч водіїв, які кермували у стані алкогольного сп’яніння.

Про це сьогодні, 31 березня, розповів начальник Управління патрульної поліції у Чернівецькій області Олег Йосипів, пише molbuk.ua

За словами Йосипіва за останні 5 років патрульними було опрацьовано 304951 завдань.

“П’ять років тому 342 патрульних поліцейських склали присягу на вірність українському народу. За ці роки нами було складено 176721 адміністративних матеріалів, з них 154135 – у сфері правил дорожнього руху, 22586 – у сфері громадської безпеки. 7999 адмінпротоколів було складено на водіїв, які перебували у стані алкогольного сп’яніння, 2626 – на пішоходів, 24572 на водіїв, які перевищили швидкість. Також патрульними було врятовано 62 самогубця”, – сказав Олег Йосипів.

Також він додав, що наразі в Управлінні патрульної поліції 358 осіб, з них 343 – атестованих та 15 на цивільній посаді.

“Впродовж п’яти років 60 патрульних перебували у зоні АТО/ООС. Також брали участь у соціальних проєктах: “Здай кров – врятуй життя!”, “Прихисти”, “Курси самооборони” та “Кінологічні курси”. Всіх хто має бажання зайняти лави патрульних приходьте до нас, ми все пояснимо”, – додав Йосипів.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.