Новини

Оздоровлення і відпочинок у санаторії у Трускавці* Детально про санаторій у Трускавці Rixos Prykarpattya пропонує кращі спа послуги у Трускавці. Серед них: Серед пропозицій медцентру Rixos:

Стрімкий темп життя часто забирає наші сили та дуже виснажує. Повернувшись із роботи додому, як правило, ми не йдемо відпочивати, а займаємося хатніми справами. Звісно, використовуючи резервні запаси власних ресурсів, ми згущаємо над організмом. Як наслідок – занепад сил, емоційне вигорання, швидке старіння та загострення хронічних болячок. Як цього ж уникнути? Відповідь одна – відновитися в санаторії. Саме заклади такого типу дають нам унікальну можливість одночасно і оздоровитися, і добряче відпочити. До того ж, найчастіше вони розташовані в гірських місцевостях, де, окрім курсу реабілітації ви, отримаєте незабутні відчуття з’єднання з природою. В Західній Україні такий комплекс послуг можна отримати в санаторії Ріксос Прикарпаття у місті Трускавець.

Детально про санаторій у Трускавці

Як відомо, Трускавець – один із найпопулярніших бальнеологічних курортів України, що відомий у цілому світі. Саме у цьому місті знаходиться велика кількість джерел із цілющими мінеральними водами. Тому і не дивно, що тут розташований і лікувально-курортний комплекс Rixos Prykarpattya. У цьому надсучасному закладі вміло поєднанні кращі способи санаторного лікування з новітніми технологіями та здобутками міжнародної реабілітації та медицини загалом. У цьому комплексі кожен пацієнт може отримати вичерпну відповідь фахівців вузької спеціалізації та пройти комплексну діагностику.

Переваги курортного комплексу в Трускавці

“Ріксос Прикарпаття” – це 359 висококласних номерів із неймовірно прекрасними краєвидами, панорамою на Карпатські гори та Трускавець. Максимально комфортні умови проживання, сучасний інтер’єр, привітний та доброзичливий персонал – те, чим і приваблює цей курортний комплекс у Трускавці. А усі гості Rixos вільно можуть послуговуватися ресторанами готелю, барами, фіто-барами, літньою терасою, конференц-залами для організації святкувань – фуршетів, урочистостей, банкетів тощо.

Крім того, Rixos Prykarpattya – це кращий СПА готель у Трускавці. Гості комплексу вдало поєднують лікувальні й оздоровчі послуги з релаксом у СПА-центрі, басейні, аквазоні, тренажерному залі, розважальному центрі з боулінгом, більярдом, тенісних кортах, торговому пляжі. Для найменших відвідувачів тут функціонує дитячий клуб, ігровий майданчик, кафе та велика аквазона з водними гірками та басейном з підігрівом.

Бювет з мінеральними водами в готелі Rixos

Оскільки у Трускавці знаходиться більше ніж 25 джерел із мінеральними водами – і гідрокарбонатні, і сульфатні, і натрієві, і кальцієві, і магнієві, і сульфатно-хлоридні, то і в лікувально-курортному комплексі “Ріксос Прикарпаття” вони є однією із головних складових методик лікування. Тому на території готелю є власний бювет із мінеральними водами. Бальнеологічні процедури дозволяють втілити найсучасніші методики лікування, оздоровлення та реабілітації. Гості комплексу не лише п’ють мінеральні води, а й приймають спеціальні ванни, виконують лікувальні інгаляції та промивання, полощуть дихальні шляхи, відвідують гідромасажі.

СПА послуги в готелі “Ріксос Прикарпаття”

Ріксос Прикарпаття – готель, де зібрано чи не всі найкращі спа послуги в Трускавці. Це сучасний спа центр із внутрішньою аквазоною. Тут розташовані сауни, басейни, міні-аквапарк, джакузі та кабінки для гідромасажу. Такий широкий спектр послуг дозволяє відвідувачам сповна насолодитися водними процедурами та чудово оздоровитися. До того ж, у спа центрі щодня проводяться заняття з аквааеробіки, розминки у воді, вправ на синхронність, навчання техніки плавання.

Rixos Prykarpattya пропонує кращі спа послуги у Трускавці. Серед них:

солярій

спа-масажі (класичний, спортивний, стоун-терапія, антицелюлітний, лімфо дренажний, відновлювальний, медовий, дитячий, аромомасаж, рефлекторний тощо)

банні процедури (пропарка з віником, пілінг в турецькій бані, медово-кавовий хамам).

Якщо ж ви не впевнені у виборі процедур, ви можете скористатися спеціальними спа-програмами на 2, 3, 7 або ж 10 днів.

Реабілітація в медичному центрі Rixos

Заселившись у готель Rixos Prykarpattya, ви маєте унікальну можливість обрати для себе необхідну програму реабілітації та оздоровлення. Медичний центр Rixos обладнаний надсучасним обладнанням, яке дає змогу точно встановити діагноз та підібрати оптимальне відновлення. На сьогодні це масштабний комплекс, де ви можете отримати вузькопрофільні консультації та діагностику, пройти лікування та реабілітацію, здійснити променеву діагностику, здати потрібні аналізи, а також скористатися послугами естетичної медицини.

Серед пропозицій медцентру Rixos:

Консультація фахівців (терапія, кардіологія, психотерапія, гінекологія, неврологія, дієтологія, отоларингологія, ендоскопія, офтальмологія, ендокринологія, травматологія, дерматовенерологія);

Естетична медицина (маски, пілінги, масажі, чистки обличчя, плазмоліфтинг, ін’єкційні процедури, біоревіталізація, контурні корекції, світло терапія);

Реабілітація (медичні масажі, СПА масажі, Реабілітація (NEURAC)

Бальнеологія і фізіотерапія (лазеротерапія, магнітотерапія, ультразвукова терапія, фонофорез, підводний душ-масаж, вуглекисла/мінеральна/гряземінеральна/перлинна/аромо- ванна тощо);

Променева діагностика (УЗД, рентген, МРТ);

Діагностична лабораторія (біохімічна панель, лабораторні дослідження, бактеріологічні дослідження, гормональна панель, інфекційна панель, паразитні дослідження, ревматоїдна панель, пренатальна діагностика, онкомаркери).

Як бачите, спектр послуг лікувально-курортного комплексу Rixos Prykarpattya просто вражає. Тому якщо ви відчуваєте необхідність оздоровлення та правильного релаксу, вирушайте в Трускавець. Персонал готелю та працівники медичного центру Rixos вас радо зустрінуть та підберуть вам найбільш оптимальний варіант реабілітації.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.