Новини

Ремонт колишньої вулиці Гагаріна продовжили: на який термін

У Чернівцях продовжили ремонт частини вулиці Гагаріна (яку днями перейменували на Вокзальну) до першого грудня. Через це на вулиці буде й далі частково обмежений рух.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Романа Клічука від 1 листопада, опублікованому на сайті міськради, пише molbuk.ua

Зокрема, у розпорядженні “Про часткове обмеження руху транспортних засобів у зв’язку з проведенням ремонтних робіт дорожнього покриття по вул. Ю.Гагаріна в м. Чернівцях” підряднику – ФОП Кривак А.М. – доручили організувати проведення ремонтних робіт із 2 листопада по 1 грудня включно, з частковим обмеженням руху транспортних засобів на ділянці дороги від будинку № 45 до будинку № 75 по вулиці Гагаріна (Вокзальної) та в районі залізничного вокзалу.

Як відомо, поточний ремонт – перемощення бруківки – по вулиці Вокзальній (Гагаріна) розпочався 23 вересня. Працювали на найбільш аварійних ділянках, зокрема в районі залізничного вокзалу та від будинку №45 до №75.

Першого листопада У Чернівцях завершили перемощення бруківки на відрізку від будинку №45 до будинку №75 по вулиці Гагаріна. Там не тільки перемостили бруківку, а й значно посилили основу. Підрядник одразу приступив до ремонту протилежної частини дороги (у зворотньому напрямку – від будинку №75 до будинку №45).

Водіїв просять враховувати це під час планування маршрутів.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.