Новини

У Чернівцях збирають підписи щодо відновлення проїзду вулицею в центрі міста

У Чернівцях триває збір підписів під електронною петицією щодо відновлення вільного проїзду вулицею П. Чайковського на відрізку від площі Філармонії до вулиці Поштової.

Відповідна е-петиція зареєстрована на платформі електронних петицій депутатом Чернівецької міськради від фракції “Пропозиція” Михайлом Шкуреєм 10 жовтня, пише molbuk.ua

Вимогою петиції є повернути чернівчанам дорогу та відкрити для вільного проїзду вулицю П.Чайковського, на відрізку від площі Філармонії до вулиці Поштової.

“Вимагаємо розблокувати проїзд вулицею Чайковського! Перекриття відрізку вулиці Чайковського заблокувало зручний проїзд між площею Філармонії та вулицею Поштовою. Перекриття цієї дороги обмежило доступ мешканцям до їх майна, а для Чернівецької філармонії перекрило службовий вхід, що унеможливлює довезення реквізиту та артистів. Це перекриття значно ускладнило проїзд сміттєзбиральної техніки, адже проїзд із вулиці Головної значно вужчий і техніка змушена їхати одним колесом по тротуару”, – йдеться у тексті петиції.

До завершення дати збору петицій залишилося 6 днів. Наразі (станом на раном 3 листопада) її підписала 181 особа із 250 необхідних. Автор петиції закликає чернівчан долучитися і підписати петицію, щоби набрати необхідну кількість голосів.

Раніше повідомлялося, що у Чернівцях депутати під час сесійного засідання міськради більшістю голосів не підтримали 3 пункти проєкту рішення, які передбачали розміщення літніх торгових майданчиків навпроти кафе по вулицях Чайковського та Заньковецької поблизу площі Філармонії.

Раніше у Чернівцях організували пішохідну зону в межах провулка Готельного та частини вул. П.Чайковського на ділянці від вул. М.Заньковецької до вул. Поштової. Відповідне рішення 7 червня ухвалив виконавчий комітет Чернівецької міської ради. Передбачалося, що ця пішохідна зона діятиме в місті постійно, тобто не лише у вихідні, а й у будні.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.