Новини

У Чернівцях виступить Наталія Могилевська: яка вартість квитків

У Чернівцях виступить народна артистка України Наталія Могилевська.

Захід відбудеться 27 жовтня о 19.00 у Чернівецькій обласній філармонії, пише molbuk.ua

Вистава називається “Я вдома”.

“Вірші, які зцілюють душу. Пісні, які дарують віру та наснагу. Неймовірна вистава, яку співачка вже вкотре повторює на прохання глядачів. З перших днів війни вона залишилась у Києві та почала турбуватися про людей. Виступала в шпиталях, підтримувала військових у гарячих точках, співала у метро, відвідувала та допомагала притулкам, дитбудинкам і переселенцям.

Свою любов до народу, увесь свій біль історії війни і свою віру в Перемогу вона передає через глибокий спектакль, сповнений гамою почуттів та емоцій”, – йдеться в афіші.

Вартість квитків – 250-500 гривень.

Як відомо, Наталія Олексіївна Могилевська (справжнє прізвище Могила) (2 серпня 1975, Київ, Українська РСР, СРСР) — українська акторка, телеведуча, співачка, продюсерка та народна артистка України.

Наталія Могилевська в одному з інтерв’ю запропонувала після перемоги запровадити в Україні 3 державних мови. Однак у мережі таку ідею не просто не підтримали, а й розкритикували.

Зокрема, в інтерв’ю для Наталії Влащенко Наталія Могилевська поділилась, що хотіла б, аби в Україні було 3 державних мови. Вона навела у приклад Швейцарію, де таких 4.

Виконавиця сказала, що після війни буде першою пропонувати запровадити 3 державних мови – російську, англійську й українську.

“Зрозуміло, що сьогодні весь світ ніде не може подітися без англійської мови, і наші діти всі знають її, для них це друга рідна мова. І половина України розмовляє російською мовою, половина України розмовляє українською мовою”, – сказала Могилевська.

Водночас вона зауважила, що “в час війни українська мова – теж зброя”: “Тільки українською мовою я даю інтерв’ю зараз і пишу пісні”.

Пізніше стало відомо, що Могилевська волонтерить у Чернівцях і отримала навіть посвідчення.

У 2004 році співачка підтримувала Віктора Януковича.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.