Новини

Раки – конфлікт, Діви – проблеми з фінансами: гороскоп на 14 жовтня

Дізнайтеся, що чекає в цей день саме на вас.

Гороскоп на 14 жовтня для Овнів

Душевні переживання, пов’язані, найімовірніше, з невдачами на любовному фронті, можна буде заглушити фізичним навантаженням: наприклад, зайнятися спортом, а от господарських клопотів у день Покрови краще відмовитися.

Телець (21.04 – 21.05)

Гороскоп на 14 жовтня для Тельців

Ухвалюючи важливе рішення, не орієнтуйтесь на думку інших людей, навіть якщо йдеться про рідних та друзів: ви, звичайно, можете їх вислухати, але остаточне слово – і відповідальність – таки за вами.

Близнята (22.05 – 21.06)

Гороскоп на 14 жовтня для Близнят

Скористайтеся святковим днем для того, щоб відмовитись від роботи і провести день – зрозуміло за можливості – на самоті: спілкування сьогодні не принесе ні задоволення, ні користі – лише шкода.

Рак (22.06 – 22.07)

Гороскоп на 14 жовтня для Раків

Зустріч із друзями, навіть якщо вона планувалася заздалегідь, краще відкласти: сьогодні є велика ймовірність того, що під час спілкування виникне конфлікт, який зіпсує не лише зустріч, а й стосунки загалом.

Лев (23.07 – 21.08)

Гороскоп на 14 жовтня для Левів

У взаєминах із коханою людиною небажано виявляти бундючність і зарозумілість: навіть знаючи про те, що вам властива подібна поведінка, вони можуть образитися, і повернути їхню прихильність буде важко.

Діва (22.08 – 23.09)

Гороскоп на 14 жовтня для Дів

День, коли зірки не рекомендують не тільки здійснювати будь-які фінансові операції, навіть якщо йдеться про елементарний похід до магазину, але просто брати гроші в руки — це стане поганою прикметою.

Терези (24.09 – 23.10)

Гороскоп на 14 жовтня для Терезів

Не варто нав’язувати іншим людям свою думку, навіть якщо ви впевнені, що маєте рацію на всі сто відсотків: залиште їм право на помилку – нехай вони самі, без стороннього втручання, зрозуміють, що помилялися.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Гороскоп на 14 жовтня для Скорпіонів

Відмовтеся від будь-яких обіцянок, навіть якщо оточуючі будуть змушувати вас до них: швидше за все, ви не зможете стримати це слово і заробите репутацію ненадійної людини.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Гороскоп на 14 жовтня для Стрільців

Романтичне побачення, навіть якщо воно було призначене заздалегідь, краще перенести на інший день: будь-яка – навіть незначна – сварка може перерости у серйозний, довготривалий конфлікт.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Гороскоп на 14 жовтня для Козорогів

Будьте максимально обережні і пильні щодо людей, які в цей час можуть з’явитися у вашому оточенні: небезпеку, що виходить від них, важко оцінити одразу, а шкоду вони можуть завдати серйозної.

Водолій (21.01 – 18.02)

Гороскоп на 14 жовтня для Водоліїв

Для представників вашого чутливого знака день “диявольської” енергетики, як його називають астрологи, може стати особливо неприємним: намагайтеся сьогодні якнайменше спілкуватися з оточенням.

Риби (19.02 – 20.03)

Гороскоп на 14 жовтня для Риб

Не варто всерйоз сприймати ідеї, які сьогодні спадають вам на думку: вони лише на перший погляд здаються продуктивними, а насправді не виправдають очікувань, тому не варто робити на них ставку.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.