Новини

Окупанти готують великий наступ на Донбасі: ексрадник очільника МВС Андрусів розповів деталі

За декілька тижнів на Донбасі розпочнеться потужний наступ, те, що зараз там відбувається, це – штурмові дії, це розвідка боєм, спроба російських військ десь покращити своє положення.

Про це розповів ексрадник очільника МВС та керівника ОП Віктор Андрусів у проєкті “Розмови про важливе” для ТСН.ua.

“Я думаю, що через декілька тижнів розпочнеться потужний наступ, великий наступ і завданням цього наступу буде розрізати Сіверськ і Бахмут, і оточити ці міста. І думаю, що будуть деякі спроби прорватися під Слов’янськом. Вони будуть з’єднуватися (війська РФ – ред.) не з півдня на північ, вони будуть з’єднуватися між Сіверськом і Бахмутом, північ Слов’янська, Лиман, Райгородок і т.д. Це їхній такий стратегічний задум – розрізати нашу оборону, тобто створити таких два котли маленьких – Сіверськ і Бахмут. і потім рухатись далі. Це весь їхній задум”, – зазначив він.

Однак Андрусів наголосив, що окупанти навряд зможуть реалізувати цей план, оскільки ЗСУ готові до борони та знають про їхні плани.

“Я відразу скажу, що станом на сьогодні я не бачу перспектив для реалізації цього задуму, тому що у нас там перебувають досить серйозні сили. І при цій артилерійській підтримці, яку ми нарешті маємо, на яку ми так довго чекали, я думаю, дуже небагато шансів, що їм це вдасться. Але однозначно бої будуть дуже жорстокі”, – резюмував він.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.