Новини

Як вигідно торгувати криптовалютою?*

Яка валюта для вас найзручніша – реальна чи цифрова? А у чому зберігаєте заощадження – у гривнях, доларах чи, може, біткоїнах? Якщо перші два варіанти відомі всім, то третій дещо новий для нашого ринку та пересічних людей. Але тим не менш криптовалюта останніми роками набуває все більшої популярності. Для тих, хто досі не знає, як працює ця цифрова валюта, у нагоді стане сервіс Changeit. Тут можна прочитати найцікавіші новини індустрії, офіційно купити, продати і обміняти криптовалюту, а також навчитися користуватися нею.

Короткий екскурс: що таке криптовалюта?

Криптовалюта – це цифрові фінансові активи, яких сьогодні налічується більше тисячі видів. Найпопулярнішими є біткоїни, ефіріуми, лайткоїни, дашкоїни та USDT. Часто крипту називають інтернет-грошима або віртуальною валютою. Однак прирівнювати її до коштів на карті, якими ми звикли розраховуватись безготівково, не можна.

Найхарактерніші відмінності:

• По-перше, аби купити біткоїни чи ефіріуми не потрібно відкривати банківський рахунок.
• По-друге, криптовалюту не можна зберігати на пластиковій картці, лише у спеціальному електронному гаманці.
• По-третє, курс криптовалюти не контролюється жодним органом. Його показник залежить від закордонних бірж.

Якщо порівняти різні валютні ринки, то на криптовалюті сьогодні можна найбільше заробити. За одну віртуальну монетку вдається вторгувати більше чотирьох тисяч доларів. Тому, навчившись видобувати біткоїни, працювати на біржах та зрозумівши сам процес, українці зможуть не лише забезпечити свої сім’ї, а й значно підняти економіку країни. Ввівши до обігу цю валюту та дозволивши нею проводити операції, податки з бізнесів поповнюватимуть казну.

Де можна торгувати криптою?

Оскільки криптовалюта уже кілька років намагається ввійти на український ринок, створено вже безліч платформ, де можна купувати, продавати та міняти біткоїни чи USDT. Проте не всі сайти та біржі зручні для початківців. Тих, хто лише входить у тему, англомовні інтерфейси, складні терміни та нескінченна кількість цифр лякають. Тому ми радимо починати торги на простих сервісах, де операції здійснювати можна всього лише за кілька кліків. Одним із таких є Changeit. Що про нього відомо?

Цей віртуальний обмінник спеціалізується на продажі біткоїнів та ефіріумів за гривні.

Придбати, купити або обміняти криптовалюту тут можна усього за 10 хвилин. При тому, що ризики невдачі мінімальні, а сам сервіс стягує чи не найнижчу комісію.

Інтерфейс сервісу максимально зручний, а всі транзакції, кошти та торги – під надійним контролем і захистом. Важливо, усі ваші операції на Changeit – конфіденційні.

А найприємнішим бонусом для користувачів Changeit є швидкий зворотній зв’язок. Адміністратори сервісу оперативно і грамотно відповідають на усі запитання. Тож якщо ви хочете почати свій шлях на ринку криптовалюти, рекомендуємо брати старт з цього сервісу. Тут ви отримаєте вичерпну інформацію, необхідну для вашого розвитку.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.