Новини

Поки п’яні батьки спали, дитина вийшла на вулицю: на Буковині поліція розшукала півторарічного хлопчика – фото

На Буковині поліцейські разом із небайдужими місцевими мешканцями громадянами оперативно розшукали півторарічного хлопчика з Хотина. Наразі дитина перебуває у медзакладі під наглядом лікарів. Щодо батьків поліцейські розпочали кримінальне провадження.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, пише molbuk.ua

До поліції надійшло повідомлення від 32-річної жительки Хотина про те, що, прокинувшись вранці, вони з чоловіком не виявили свого півторарічного сина. Коли саме дитина зникла – батьки сказати не змогли, оскільки перебували в стані алкогольного сп’яніння.

До пошуків дитини негайно скерували всі наряди поліції району, оперативників, криміналістів, кінологів. Долучилися і місцеві жителі.

Спільними зусиллями вдалося швидко розшукати хлопчика. Це дало змогу вчасно надати йому допомогу та запобігти непоправним наслідкам. Як виявилося, дитина блукала вулицями міста.

Правоохоронці передали дитину лікарям для обстеження. У подальшому з нею будуть працювати представники соцслужби у справах дітей та ювенальні поліцейські.

Слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за статтею 166 ( Злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) Кримінального кодексу України.

За цей злочин передбачено покарання від двох до п’яти років обмеження волі або позбавлення волі на той самий термін.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.