Новини

Гурт із Чернівців, який розпався, вперше за багато років видав новий трек – відео

Український рок-гурт із Чернівців BioNik, який розпався близько 10 років тому, вперше за багато років мовчання випустив новий трек.

Відео виклали в you-tube, пише molbuk.ua

На ньому лідер гурту та вокаліст, випускник ЧНУ Олександр Грубляк виконує на гітарі гімн України на балконі центрального корпусу ЧНУ.

“Сьогодні, 28-го червня, ми в Україні відзначаємо День Конституції, і мені спало на думку розпочати челендж для музикантів – щоб кожен бажаючий записав свою версію гімну України і виклав у себе в соц мережах. Це може бути сольне виконання, інструментальне чи а капелла, з групою, квартетом, дуетом, оркестром, на будь-якому інструменті і в будь-якому стилі. На початку війни українці навчили людей з усього світу співати “Ой у лузі”, настала черга навчити їх співати наш гімн”, – йдеться у дописі під треком.

Довідка

BioNik (БіоНік) — український рок-гурт із Чернівців. Колектив було створено на початку 2002 року з ініціативи барабанника Олександра Iстратiя.

Невдовзі музиканти записали першу пісню “Марево” на студії Олексія Кухарського (фронтмена гурту “Stelsi”).

Через два роки BioNik записав іще дві пісні та відправив їх до Києва. Пісні сподобались кільком столичним продюсерам, серед яких був і Юрій Фальоса. Якийсь час він опікувався гуртом, але згодом музиканти розірвали контракт через співпрацю Фальоси з Мікою Ньютон.

Проте зрештою гурт розпався.

BioNik став відомим 2006 року завдяки відео на пісню L’amour de trois.

Учасники

Олександр Грубляк — спів, гітара
Михайло Стаднійчук — бас-гітара
Олександр Істратій — ударні

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.