Новини

Відома мережа АЗС змінює правила відпуску пального: які обмеження

Мережа автозаправних станцій WOG збільшила ліміти відпуску пального для клієнтів. Тепер заправитись можна на 40 літрів на добу, однак лише у бак автомобіля.

Про це повідомляють на сайті компанії.

“З 03.06.2022 р. відпуск пального дозволений виключно в бак авто, відпуск пального в каністри можливий тільки для спецтранспорту за окремим погодженням”, – зазначають в компанії.

Нові правила діятимуть вже з 3 червня. Для придбання пального за готівку чи оплатою банківською карткою наявність картки PRIDE залишається обов’язковою.

Паливо відпускатимуть у таких розмірах:

20 л пального на добу – при готівковому розрахунку чи оплаті банківською картою, за умови наявності номера телефону, на який зареєстрована картка лояльності PRIDE.

40 л пального на добу – при готівковому розрахунку чи оплаті банківською картою, за умови наявності застосунку PRIDE за QR-кодом із цього застосунку.

40 л пального на добу – при отоваренні пального, придбаного заздалегідь на гаманець PRIDE.

Заправка одного автомобіля з кількох карток PRIDE за один візит заборонена. Окрім того, для безготівкових клієнтів встановлюється ліміт в 40 л пального на добу по талонах, а за паливними картками – індивідуально, відповідно до ліміту самої картки.

Нагадаємо, за місяць автогаз на АЗС здорожчав на 10 гривень за літр. Найбільша ціна на автогаз – 44,99 грн/л, а середня – 40,86 грн/л.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.