Новини

«Битва за думки»: як інформаційна війна впливає на мислення громадян

Сучасні реалії України – це повномасштабна війна. В тому числі й інформаційна, яка створює паралельну реальність та допомагає ворогові нав’язати таку думку, яка йому потрібна.

Використання компрометуючих матеріалів, розповсюдження брудних історій без доказів, вкиди неправдивої інформації, спроба ввести суспільство в оману за допомогою неправдивої або необ’єктивно висвітленої інформації стало сенсом життя багатьох людей.

В контексті подій, які відбуваються зараз в нашій країні, кореспонденти molbuk.ua вирішили розібратися в тому, що знають про інформаційну війну прості люди, а також звернулися за коментарем до експертки, речниці СБУ в Чернівецькій області Лесі Федоренко.

Зауважимо, що деякі люди відмовилися з нами розмовляти, стверджуючи, що вони є аполітичними, а тому не готові відповідати на питання, чи мала місце російська пропаганда в їхньому повсякденному житті.

У матеріалі, який ви побачите далі, ми не нав’язуємо якусь позицію чи думку, а просто хочемо продемонструвати, що знають люди з різних міст України про дезінформацію, фейки та пропаганду.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.