Новини

«Куди піти з дітьми?»: у Чернівцях працює «будинок папуг», де можна подивитися на ексклюзивні види птахів

У Чернівецькому парку імені Тараса Шевченка працює “будинок папуг”. Зараз тут працюють знижки, також система пільг безкоштовного входу.

Про це повідомляє кореспондентка molbuk.ua

Дмитро, організатор будиночка повідомляє, що вони працюють з 10:00 по 21:00. Щодо цін: стандарт 70 гривень, діти до 3 років – безкоштовно. Але і є знижки та пільги.

” Якщо відвідали Дино парк, або маєте відкріпний талон з атракціонів в парку Шевченка чи підписані на нашу сторінку і зробили репост – 20% знижки” – каже Дмитро.

Дмитро прокоментував хто може входити безкоштовно.

” Це можуть бути: діти-сироти, діти з інвалідністю та супроводжувач, учасники АТО, діти загиблих учасників АТО, дітки-іменинники, діти-переселенці та дітей до 12 років батьки яких захищають Україну, в супроводі дорослих. Для багатодітних сімей знижка на дитячі квитки – 50%. Важливо, що пільги діють лише за наявності документа який підтверджує” – розповів.

За його словами “будиночок папуг” – це сітка папуг по Україні. Сюди завезено понад 150 папуг, починаючи від хвилястих, закінчуючи парою ар.

Майже всі види не зачинені в клітці, а вільно літають по приміщенню.

” В клітці у нас пара Розел. У такому відкритому приміщенні та коли змішуєш багато видів птахів, вони шукають вожака. Самка цієї пари на стільки агресивна, що коли годуєш її, вона починає кусатися” – прокоментував пан Дмитро.

Також організатор розповів, що всіх папуг розводили в Україні. Є папуга яка завезена із Криму.

” Наша пара папуг, виду Ара, вони емігранти з Криму. Вони перебували в зоопарку “Тайган”. Коли зоопарк закрили, то власниця тримала їх в підвалі. Правдами й не правдами вони потрапили в Суми, аж потім їх привели до нас. Насправді ари з усіх папуг найрозумніші” – додав Дмитро.

Авторка: Катерина Марчук

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.