Новини

Війна може бути закінчена прямими переговорами Зеленського та Путіна, – Подоляк

Радник глави Офісу Президента Михайло Подоляк заявив, що війна Росії проти України може бути завершена перемовинами між Володимиром Путіним та Володимиром Зеленським.

Про це пише ТСН з посиланням на Офіс Президента.

Михайло Подоляк зазначив, що при цьому повинна бути сильною, продуманою та юридично вивіреною позицією української сторони.

“Це те, над чим працює сьогодні команда юристів, консультантів і переговорна група з української сторони. Відповідно, ми сподіваємося, що позиції Президента Володимира Зеленського будуть надзвичайно міцними на цих переговорах”, – зазначив Михайло Подоляк.

На його думку, під час перемовин Президент України зможе донести до керівника країни-агресора ключові та принципові речі.

Михайло Подоляк зазначив, що потрібно дочекатися розвитку ситуації та оцінити, наскільки серйозним буде наступальний запал російської армії.

“Ресурсів у них достатньо, ракет достатньо, бомбардувати наші міста вони, на жаль, продовжують. У них іще є жива сила й техніка, яку їм не шкода знищити на наших полях. Тому почекаймо якийсь час, і тоді ми зможемо вже судити про позиції сторін, насамперед Президента України, на майбутніх двосторонніх зустрічах”, – повідомив Михайло Подоляк.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.