Новини

Якби Україна отримала всю зброю, якої потребує, війну вже було б завершено — Зеленський

Президент Володимир Зеленський у новому зверненні закликав партнерів надати Україні зброю зараз, щоб допомогти врятувати життя тисяч мирних громадян.

Він сказав, що, якби Україна отримала доступ до всієї зброї, якої потребує, яка є у партнерів і співставна зі зброєю, яку використовують російські окупанти, — українські захисники вже завершили б війну. Зеленський наголосив, що перевага українських військових у тактиці та мудрості є очевидною.

На думку глави держави, якщо партнери України мають зброю та боєприпаси, якої наша країна зараз потребує, їх моральний обов’язок — допомогти захистити свободу і врятувати життя тисяч українців.

“Якби ми в перший тиждень війни отримали те, що отримуємо зараз, користь для України та свободи в Європі була би більшою. І якщо ми зараз отримаємо те, що деякі партнери планують для передачі Україні „найближчими тижнями“, це дозволить врятувати життя тисяч і тисяч людей… Будь-яке зволікання з допомогою України призводить до того, що окупанти отримують можливість вбити більше українців”, — сказав президент України.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.