Новини

Обираємо чохли для iPhone 13 Pro та інших смартфонів у SmartEra*

Як часто ви користуєтеся гаджетами? Правда, з початку війни тривалість їхнього використання в рази збільшилася? До 24 лютого люди, які нон-стоп сиділи в телефонах отримували порцію негативу від скептиків, зараз же кожен старається бути в мережі 24/7. Ми вже навіть не сваримо дітей за тривалий перегляд мультфільмів чи ігри, а блогерів не засуджуємо за життя у віртуальному світі. Сьогодні всі українці максимально інтегровані в інформаційний простір, шукають різні інтернет-джерела новин та нон-стоп спілкуються один з одним. І, як не дивно, найефективнішим інструментом для підтримки зв’язку є смартфони. Безперечно, якістю та довершеною функційністю, як завжди, вражають iPhone, вони і в екстремальних умовах не підводять своїх власників. Але попри труднощі, стреси та постійні переживання не варто забувати про захист свого айфона – надійний чохол та захисне скло. Ми розкажемо вам, де можна придбати хороші аксесуари до всіх телефонів Apple та які варіант чохлів можна підібрати для новенького iPhone 13 Pro.

За надійними аксесуарами – у SmartEra

В інтернеті є безліч магазинів з продажу девайсів до телефонів. Як то кажуть, вибір на будь-який смак та гаманець. Однак через війну сотні підприємств припинили свою діяльність, а справді надійних продавців залишилося не так і багато. Одним із тих, хто вистояв і продовжує працювати, є магазин брендових мобільних аксесуарів SmartEra, на якому можна знайти чохли навіть до новенького iPhone 13 Pro https://smartera.com.ua/uk/apple/iphone-13-pro/chekhly-dlya-iphone-13-pro/. До речі, на сайті можна придбати чохли, захисне скло та плівки, кабелі, зарядні пристрої, навушники, гарнітуру та колонки не лише до техніки Apple, а й до гаджетів таких марок як Samsung, Xiaomi, Oppo, Realme, Huawei, OnePlus, Tecno тощо. Усі аксесуари у SmartEra є сертифікованими та оригінальними, а деякі категорії представлені дизайнерськими та ексклюзивними моделями. Магазин пропонує вироби кращих світових брендів – Nillkin, Epik, Getman, Mocolo, Hoco, Usams, Baseus, Shiva тощо. Адміністратори SmartEra в свою чергу стежать за новинками та тенденціям у світі техніки, щоб поповнювати асортимент лише актуальними пропозиціями.

Обираємо аксесуари для iPhone 13 Pro

Наприкінці минулого року Apple випустив надсучасний iPhone 13 Pro. Камера, стиль, довершеність, розміри, унікальні функції та надзвичайна швидкість виконання операцій та завдань – те, чим приваблює цей гаджет. Однак для того, аби новенький айфон довго тішив свого власника, а його справність не піддавалася ризиками, варто подбати про його захист – запастися надійним чохлом та міцним захисним склом. Якщо останнє візуально всюди однакове, то бампер чи накладка додають телефону нового вигляду та підкреслюють стиль того, хто ним користується. У магазині SmartEra представлено понад 300 варіантів чохлів до iPhone 13 Pro. Для зручнішого пошуку ці аксесуари можна поділити за наступними критеріями:
за формою – бампер або чохол-книжка;

за типом – звичайні або протиударні;

за поверхнею – матові, ребристі, текстурні, фактурні;

за матеріалом/покриттям – силіконові, полімерні;

за стилем – класичні, мілітарі, мінімалістичні, із дизайнерськими розписам та малюнками.

Щодо забарвлення чохлів, то на сайті представлено більше 20 варіантів кольорів та різних поєднань – від класичних до яскравих та неординарних. Повірте, з аксесуарами від SmartEra ваш гаджет буде не лише захищеним, а й стильним.

До речі, на сайті часто бувають акції та знижки. Перевіримо?)

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.