Новини

У Чернівцях судитимуть наркоторговця-закладчика, якого затримали на вулиці

Слідчі буковинської поліції завершили досудове розслідування діяльності наркоторговця-закладчика

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Правоохоронці затримали чоловіка, який зберігав з метою збуту наркотики на території Чернівців. Під час досудового розслідування поліцейські зібрали необхідну доказову базу протиправної діяльності зловмисника. Наразі затриманий перебуває під вартою.

За скоєне йому загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Увечері 5 березня патрульні поліцейські на одній із вулиць обласного центру зупинили 22-річного місцевого жителя, в наплічнику якого були наркотичні засоби та психотропні речовини.

Співробітники Чернівецького районного управлянні поліції в ході досудового розслідування встановили, що чернівчанин незаконно придбав та зберігав з метою збуту психотропи і наркотичні засоби різного походження. Зокрема, поліцейські вилучили з рюкзака порушника:

– 16 зіп-пакетів із канабісом;
– 1 зіп-пакет із смолою канабісу (гашишом);
– 1 зіп-пакет із плодовим тілом грибів;
– кристалічні речовини (4-метилметкатинон);
– 16 полімерних згортків з амфетаміном;
– кристалічні речовини PVP загальною масою 14 грам;
– 89 полімерних згортків з PVP.

Всі заборонені наркотичні засоби порушник підготував для подальшої їх реалізації методом “закладок”. Згідно висновку експерта все вилучене належить до особливо небезпечних психотропних речовин та наркотичних засобів, обіг яких заборонено.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого частинами 2 і 3 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Суд задовільнив клопотання правоохоронців та обрав чоловіку запобіжний захід тримання під вартою.

Оперативний супровід у кримінальному провадженні здійснювало територіальне управління Департаменту боротьби з наркозлочинністю НПУ.

Наразі правоохоронці скерували обвинувальний акт до суду для розгляду.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.