Новини

Молдова надіслала Україні 8 тонн гуманітарної допомоги

Вісім тонн гуманітарної допомоги українцям надала дружня республіка Молдова. Отримані речі та продукти підуть на потреби українців, які були вимушені покинули свої домівки та наразі знаходяться у Чернівцях.

Про це повідомляє пресцентр Чернівецької міськради, пише molbuk.ua

Мешканці Кишинева та інших міст зібрали для наших співгромадян багато необхідних речей: підгузки, дитячий одяг та візочки, харчі, ковдри, подушки, постільну білизну, питну воду та засоби гігієни.

“Від імені усієї Чернівецької громади та українського народу висловлюємо величезну вдячність нашим дружнім сусідам. Зокрема, громадським організаціям “AJUTÀ UN OM”, “S.R.L. TOP ESTATE”, а також окремим волонтерам: BUZILA STANISLAV, LEANCA TROFIM, MAHU MARIN та усім-усім небайдужим жителям республіки Молдова”, – йдеться у дописі міськради.

Збір та транспортування гуманітарної допомоги організувала волонтерська спільнота міста Кишинів Ajutor ucraineni în Moldova / SOS Українці Молдовa.

Раніше повідомлялося, що значну допомогу військовою технікою та медикаментами, а також гуманітарну допомогу надала Україні Румунія.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.