Новини

Побили власника та викрали автомобіль: на Буковині судитимуть трьох юнаків – фото

Поліція завершила досудове розслідування у справі викрадення автомобіля 25-річного буковинця.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, пише molbuk.ua

Як відомо, у грудні минулого року ввечері в селі Кибаки Вижницького району поліцейські затримали трьох буковинців, які побили місцевого жителя та заволоділи його кросовером. За результатами досудового розслідування правоохоронці склали обвинувальний акт і скерували його до суду.

Перебуваючи в неприязних стосунках із 25-річним власником автомобіля “Suzuki Grand Vitara”, троє хлопців віком 16-18 років, нанесли йому кулаками декілька ударів у обличчя. Відповідно до висновку судово-медичної експертизи, потерпілий отримав легкі тілесні ушкодження.

Крім цього, один із зловмисників сів за кермо автомобіля потерпілого та поїхав з місця події.
Незабаром він з’їхав на узбіччя, де автівка застрягла в сніговому заметі. Покинувши чужий транспортний засіб, хлопець втік.

Наразі він обвинувачується у скоєнні злочину, передбаченого частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Також він і двоє інших порушників обвинувачуються у вчиненні кримінального проступку, передбаченого частиною 1 статті 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.