Новини

Євробачення 2022: як відреагували буковинці на перемогу Alina Pash у нацвідборі

Буковинці активно обговорюють результати національного відбору на Євробачення 2022. Чимало користувачів соцмереж висловлюють обурення через те, що Україну на пісенному конкурсі в Італії представлятиме співачка Alina Pash, яка раніше виступала у Криму.

“8-й рік російсько-української війни. Ворог готується завдати масштабний удар, а наша влада, всупереч голосуванню українців, оголошує переможцем нацвідбору Євробачення малороску лише за те, що це “подруга сім‘ї”, – пише колишній нардеп з Буковини Іван Рибак.

“Хтось бачив реакцію колективу Суспільне Буковина, на те, що вчора відбулося?”, – написала лікарка-інфекціоністка Чернівецької обласної клінічної лікарні Ольга Кобевко.

“А хто може наспівати хоч одну її пісню? Так от – вона їде на “Євробачення”!”, – написав користувач Facebook Амброзіо Борода.

“Можна без кінця проводити круглі столи та конференції присвячені вітчизняній муз індустрії, возити делегації на великі шоукейси, проводити тренінги, де доморощені експерти з пафосними ***льниками розказуватимуть, як вони розкрутили якусь чергову за***у. А потім знову повториться обі***не євробачення і вкотре розкладе все по місцях. Зірве маски та нагадає в якому стані насправді перебуває наш музичний ринок. Шкода, що я ніколи не зможу поговорити про це зі своїми закордонними колегами, бо для них це конкурс з якоїсь паралельної реальності”, – написав фолк-сінгер з Чернівців Sasha Boole.

“Моя суб’єктивна думка, що про розвиток індустрії сигналізує стан ринку на сьогоднішній день. Найкращий маркер цього – ютуби, спотіфай, айтюнс тощо. Дивишся на топи і хочеться плакати. А що Євробачення, що обласні конкурси типу “Ластівка/Соловейко” – для мене один рівень”, – написав Ігор Оршак.

Раніше повідомлялося, що за результатами національного відбору, Україну на Євробаченні 2022 в Італії представлятиме виконавиця Alina Pash.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.