Новини

Повня 24 червня: у чому її особливість та як вона вплине на знаки Зодіаку

За декілька днів над Землею зійде повний Місяць. Перша повня літа 2021 року проходитиме під егідою знаку Зодіаку Козеріг.

Повня (повний Місяць) – фаза Місяця, коли він перебуває в протистоянні з Сонцем, і до Землі повернута освітлена його півкуля. Місяць при цьому нагадує правильний яскраво освітлений диск, пише Уніан.

Момент повні є піком зростання Місяця. Може здатися, що він значно зріс у розмірах. Насправді ж нічне світило в цей час розташоване у протилежному від Сонця напрямку, тому на нього потрапляє найбільше сонячного світла.

Повня у червні 2021: коли, дата

Повний місяць настане 24.06.2021 о 21:40. Це 14-й місячний день у місячному календарі. Місяць перебуватиме у знаку Зодіаку Козеріг. Відсоток освітленості Місяця становитиме 100%. Місяць зійде о 21:21, а зайде о 04:01.

Особливості повні у червні

Загалом РїРѕРІРЅСЏ має сильний вплив РЅР° РІСЃРµ живе РЅР° Землі. РЈ багатьох людей, зокрема, загострюються хронічні захворювання та душевні розлади. Р—’являється надмірна імпульсивність Сѓ спілкуванні, підвищується тяга РґРѕ негативного мислення та вживання алкоголю.

Козеріг – працьовитий і амбітний знак Зодіаку, тому цієї повні очікуване зростання активності. Може також виникнути потреба бути корисним суспільству. При цьому не слід сумніватися у власних можливостях і варто вірити у власні цінності.

Повний Місяць у цей час року часто називають полуничним. Така назва пов’язана із однойменними ягодами, які саме дозрівають у цей період.

Що можна робити у повню 24 червня

Повня у червні – хороший день для кардинальної зміни в будь-якій сфері життя, для заняття чимось принципово новим і значущим.

Добре в цей час вирішувати незавершені справи та звертатися в державні структури – всі бюрократичні процедури пройдуть легко й без перешкод.

Вдало цієї повні починати будівництво, перепланування або ремонт будинку, зайнятися підвищенням професійної кваліфікації, кар’єрним зростанням.

Що не можна робити у повню 24 червня

У повний Місяць треба уникати конфліктів. Астрологи радять контролювати себе та не піддаватися емоціям, навіть якщо вас намагаються втягнути в якийсь спір.

Всі важливі проекти, ділові зустрічі та починання краще відкласти на інший період, тим паче що повний Місяць триває недовго.

Також не варто піддавати організм надмірним фізичним навантаженням, оскільки він і без того схильний до підвищення тиску.

Читайте РЅРѕРІРёРЅРё ” ” Сѓ Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.