Новини

Поранив у ліве плече: на Хмельниччині чоловік з ножем напав на працівника ТЦК

Сьогодні, 11 червня, під час перевірки документів та оповіщення військовозобовʼязаних на військовослужбовця Хмельницького РТЦК та СП напав чоловік з ножем у населеному пункті Книжківці.

Про це повідомляє Хмельницький обласний ТЦК та СП, пресслужба.

Чоловік дістав ніж та здійснив напад на військовослужбовця якого поранив у ліве плече зі сторони спини. Згодом групою оповіщення було вжито заходи щодо затримання правопорушника та викликано наряд поліції.

По прибуттю поліції та огляду речей в порушника було виявлено заборонену речовину та шокер.

За результатом роботи СОГ ГУ НП в Хмельницькій області, порушника затримано за вчинення злочину відповідальність за який передбачено ст. 125 КК України.

На місце події прибула карета швидкої медичної допомоги, військовослужбовця доставлено до військового шпиталю міста Хмельницький для надання фахової медичної допомоги. Загрози життю військовослужбовця не має. Тривають слідчі дії.

У ТЦК та СП нагадуються, що військовослужбовці, які беруть участь або організовують оповіщення військовозобов’язаних, відповідно до законодавства є спеціальним суб’єктом, який виконує службові обов’язки під час правового режиму воєнного стану.

Відтак образи, опір або перешкоджання їхній діяльності – матимуть наслідки, а порушники нестимуть адміністративну чи кримінальну відповідальність.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.