Новини

У Чернівцях поліція накрила двох наркодилерів – фото

У Чернівцях поліцейські арештували двох “наркодилерів”, які реалізовували амфетамін на території міста. Чоловікам загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, пише molbuk.ua

Двоє чернівчан віком 41 та 46 років налагодили схему нелегального бізнесу, збуваючи наркотики на території Чернівців.

Під час проведення санкціонованих обшуків за місцями проживання фігурантів та в гаражі, який належить одному з чоловіків, поліцейські виявили та вилучили різні види наркотичних засобів та психотропних речовин, пакувальні засоби, електронні ваги та інші речові докази нелегального бізнесу.

Всі речові докази відправили до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС для проведення відповідних експертиз.

Наразі під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури слідчі Чернівецького райуправління поліції повідомили чоловікам про підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Суд задовольнив клопотання правоохоронців та обрав фігурантам запобіжний захід – тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.