Новини

Можете пошкодити їх: 5 речей у домі, які все прибирають занадто часто

Підтримання чистоти є важливим для елементом для гарного настрою та здоров’я. Однак, деякі речі люди можуть прибирати занадто часто. Щоб заощадити час і ресурси, експерти назвали побутові речі, які можливо, прибираєте занадто часто.

Про це повідомляє Martha stewart.

Килими

Килими треба чистити пилососом щонайменше раз в тиждень. Такі агресивні методи, як чистка парою або спеціальними хімічними засобами скорочують термін служби покриттів. Достатньо двічі на рік.

Дзеркало

Дзеркала не можна начищати занадто часто, бо тоді на них можуть з’явитися подряпини. Особливо у ванній, де підвищена вологість.

Достатньо мити дзеркало раз на тиждень. Терти не треба — достатньо обробити спецзасобом і витерти м’якою серветкою.

Підлога

Підлогу можуть прибирати занадто часто, навіть якщо вона не сильно забруднена. Це може призвести до великих витрат часу та ресурсів.

Достатньо просто підмітати або пилососити зони з високою прохідністю через день, підлогу мити раз на тиждень.

Сантехніка у ванній

Ванні кімнати усі сприймаються як розсадник мікробів, що може призвести до надмірного прибирання.

Експерти рекомендують мити змішувачі та ручки, в рамках регулярного прибирання ванної кімнати. Зазвичай достатньо одного-двох разів на тиждень, якщо вони не дуже забруднені.

Вікна

Вікна миють занадто часто з естетичних міркувань. Але ви повинні мити вікна один-два рази на рік або змінювати цю частоту залежно від факторів навколишнього середовища.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.