Новини

“Писанка” – то музична душа Буковини”: у Чернівцях відбувся концерт народних артистів України – фото та відео

Сьогодні у Чернівцях в обласній філармонії ім. Д. Гнатюка відбувся концерт народних артистів України Оксани Савчук та Івана Кавацюка.

Як це було – дивіться далі в матеріалі molbuk.ua.

Концерт приурочили до ювілею від дня народження Оксани Савчук. 1 січня артисті виповнилося 60 років. “Дякувати Богові, і я дожила до цього уже серйозного ювілею. І все життя – у любові до України, нашої рідної пісні, найдорожчих людей і коханого Іванка”, – розпочала концерт такими словами Оксана Савчук.

Привітати артистку зі святом прийшли її рідні й друзі, представники церкви і влади. Слова вітань лунали з екрана від колег-митців і співаків Павла Дворського й Василя Ілащука. Поет-пісняр Степан Галябарда приїхав із Києва, щоб привітати іменинницю особисто. “Зірки між собою не любляться, але “Писанку” люблять усі”, – пожартував Галябарда.

І зал підтвердив цю думку оваціями.

“У залі панував дух єднання! Нас укотре об’єднали щирі душі патріотів Оксани й Івана – нашої дорогої “Писанки”! І завдяки їм передчуття перемоги України не покидає. Адже доки звучить українська пісня, жоден ворог не здолає народ, який виконує її!” – емоційно поділилася враженнями від концерту чернівчанка Марія.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.