Новини

Сім’я з Чернівців зі старої хати-мазанки зробила будинок із дизайнерським ремонтом: скільки на це витратили – відео

38-річний Вадим та його дружина Тетяна Зайцеві, які виховують трьох діток, у 2020 році вирішили переїхати з орендованої квартири у Чернівцях у невеличке селище Берегомет, що за 60 км від обласного центру.

Там подружжя пригляділо для себе 100-річну садибу з трьома кімнатами, яку вирішили реставрувати та трохи удосконалити, пише Фокус.

За словами Тетяни, хатинку з ділянкою в 0,5 га вони з чоловіком придбали за 10 тисяч доларів. На ремонт, що тривав понад рік, їм довелось віддати майже вдвічі більше. Однак результатом пара дуже задоволена й абсолютно не шкодує про ухвалене рішення. Подружжя виховує трьох дітей.

“Якось чоловік знайшов гарну ділянку в селищі Берегомет, і запропонував поїхати туди, щоб просто подивитися. Цікаво, що це моя мала Батьківщина, і коли їхала в місто вчитися, то думала, що вже не повернуся, але ніколи не кажи ніколи. Побачивши всю ту красу, ми подзвонили власниці, яка живе в Італії, й відразу запропонували завдаток”, — розповідає 33-річна Тетяна.

Ідеї дизайнерського ремонту подружжя запозичало з інтернету.

Зараз Тетяна та Вадим займаються будівництвом гостьового будиночка на своїй ділянці, який планують здавати в оренду туристам.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.