Новини

У Львові митники вилучили в буковинця автівку вартістю майже пів мільйона гривень

У Львівській області співробітники Галицької митниці вилучили у буковинця автомобіль вартістю майже пів мільйона гривень.

Про це повідомляє прес-служба митниці, пише molbuk.ua

Зазначається, що це сталося через те, що громадянин подав неправдиві відомості щодо вартості товару.

“Так, у пункт пропуску “Шегині – Медика”, що на Львівщині, під керуванням 51-річного громадянина України, мешканця Чернівецької обл., прибув автомобіль “Volkswagen Tiguan” 2017 року випуску. До митного оформлення громадянин подав документи, згідно з якими автомобіль вартістю 10 200 євро він придбав у однієї з німецьких компаній. Однак під час митних формальностей виявлено інші документи, згідно з якими вартість авто понад 13 тис. Євро, а продавцем зазначено іншу компанію, аніж у поданих до митного контролю документах”, – йдеться у повідомленні.

“Отже, громадянин України вчинив дії, спрямовані на переміщення транспортного засобу з поданням документів, що містять неправдиві відомості щодо продавця та вартості товару. Такі дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України. Автомобіль, вартість якого майже пів мільйона гривень вилучено. Справу скерують до суду”, – зазначається у повідомленні.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.