Новини

Журналіст родом з Чернівців став речником Командування Медичних сил ЗСУ

Журналіст ТСН Станіслав Ясинський обійняв посаду речника Командування Медичних сил Збройних сил України.

Про це він повідомив у Facebook.

Ясинський зазначив, що минулого тижня отримав військову форму, проте офіцерського посвідчення ще немає.

“Я речник командування Медичних сил Збройних сил України, і тепер я робитиму все можливе, щоб відновити певну втрачену рівновагу. Рівновагу між культом смерті ворогів, що неймовірно потужний, і культом життя наших”, — наголосив він.

За словами Ясинського, його служба полягає у тому, щоб “робити відомою роботу військових лікарів”.
“Їх декілька десятків тисяч, вони реальні кіборги, що колють, ріжуть, шиють і мотають. Рятуючи тисячі наших з вами. Я радий бути тут”, — підкреслив він.

У коментарі Детектору медіа Ясинський сказав, що на цій посаді він перебуває з 4 березня, але ще “набуває додаткових знань”.

“Я весь час спілкуюся з галузевими фахівцями в Командуванні Медичних сил і з медичними працівниками”, — наголосив Станіслав.

Журналіст зазначив, що обійняти посаду речника було його свідомим рішенням.

За його словами, механізм комунікації з суспільством щодо роботи бойових медиків, інформування про складність умов, у яких вони допомагають військовим на фронті, налагоджений, “але будемо докладати всіх можливих зусиль, щоб його покращити”.

Станіслав Ясинський народився у Чернівцях. Закінчив юридичний факультет ЧНУ. Працював журналістом щоденних випусків новин на “ICTV-Чернівці”. З 2000 року працює у у Києві. Є журналістом ТСН та володарем премії “Честь професії”. Автор та ведучий документального проєкту “Історія питання”, що виходив у 2023 році в ефірі телемарафону.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.