Новини

Психолог сказав, як зайнятим людям знайти час для стосунків

Досить часто ми не можемо (або не хочемо) знаходити час на побудову відносин, оскільки ставимо в основу роботу, власні справи або ж просто хочемо побути зі своїми думками, а партнер страждає.

Про те, як знайти час для спілкування, розповідає психолог Дмитро Остапенко.

Психолог сказав, як зайнятим людям знайти час для спілкування

“Потрібно пам’ятати, що у кожного чоловіка, у кожної жінки є ті речі, за якими вони почуваються щасливими у відносинах і коли, наприклад, чоловік багато працює і заробляє непогані гроші, у нього є улюблена справа, бізнес якийсь чи він просто активно будує кар’єру, це дуже класно і ми це в жодному разі не знецінюємо, але його дружині можливо, треба провести з ним 15-20 хвилин, посидіти й поговорити без телефону, без планшета, навіть без того, щоб він у цей час думав про свій бізнес, тому що ми відчуваємо, коли кохана людина поруч із нами, але думками десь далеко”, – радить психолог

“Потрібно розуміти, що коханим людям потрібен час з нами. Нехай це буде 10-15 хвилин на день, для багатьох сімей цього достатньо, щоб підтримувати критичний рівень комунікації. Якісно повісті 10-15 хвилин”, – продовжує Дмитро.

Нічого не заважає прокинутися раніше і просто спитати: “Як у тебе взагалі справи?” “Як спалося?”, “Що збираєшся сьогодні робити?” – це створює емоційний зв’язок і показує, що він цікавиться вашим життям.

За словами психолога, можна хоч дві години просидіти разом і дивитися фільм, але це неякісно проведений час, тому слід розумно виділяти на розмови хоча б 15-20 хвилин і бути зануреним лише у партнера, тоді буде все гаразд.

Отже, знаходити час на кохану людину і побудову стосунків не так вже й складно, важливо лише мати бажання і розуміти, що ви не хочете втрачати цю людину і вміти розставляти пріоритети.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.