Новини

На Буковині прикордонник затримали рекордну кількість ухилянтів

За останній тиждень минулого року прикордонники Чернівецького загону затримали 58 чоловіків з 9 областей України, які намагалися незаконно потрапити до Румунії та Молдови.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби.

На ділянці відділу “Сокиряни” прикордонні наряди на зеленому кордоні в двох випадках затримали 5 порушників тільки після здійснення попереджувальних пострілів.

Прикордонники відділу “Красноїльськ” зафіксували рух в бік кордону 4 чоловіків, які під час затримання вдалися до втечі вглиб території України. Однак, також з пострілами були затримані групами реагування.

На ділянці цього ж відділу правоохоронці на контрольному посту зупинили рейсовий автобус, на якому троє чоловіків намагалися дістатися якомога ближче до кордону. Під час детальної перевірки, вони не змогли підтвердити мету свого прибуття до прикордоння та пізніше зізнались у намірі незаконно перетнути кордон.

Ще четверо чоловіків придбали дешеве авто, яке планували покинути біля кордону з Румунією і далі рухатися пішки, та були затримані на одній з доріг прикордонниками відділу “Порубне”.

Всіх порушників доставлено до прикордонних підрозділів та складено протоколи про адміністративні правопорушення.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.