Новини

На Буковині викрили чоловіка, який незаконно заволодів мопедом свого односельчанина

23 грудня 29-річний річний буковинець незаконно заволодів транспортним засобом “Honda” свого односельчанина. За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження. Відповідно до чинного законодавства, порушнику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, передає molbuk.ua

До поліції звернувся 40-річний житель села Гвіздівці та повідомив, що невідома особа незаконно заволоділа його мопедом “Honda”, який був припаркований біля будинку.

“У результаті розшукових заходів співробітники Дністровського районного відділу поліції встановили особу порушника. Ним виявився місцевий житель, раніше засуджений за вчинення майнових злочинів”, – ідеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили, що чоловік скористався відсутністю господаря та заволодів його мопедом. За допомогою ключів, які були в транспортному засобі, буковинець здійснив запуск двигуна та деякий час їздив селом. Після цього залишив мопед у закиненій будівлі.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Транспортний засіб вилучено. Наразі вирішується питання повідомлення фігуранту про підозру.

Триває досудове розслідування.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.