Новини

Як підібрати золоті сережки, враховуючи форму обличчя?*

Прикраса, здатна створити світлу та яскраву магію, – це один із найпопулярніших аксесуарів для жіночого вбрання. Купити золоті сережки – завжди влучний варіант. Ці вироби можуть підкреслити образ, ненав’язливо позначити свою присутність або навіть повністю змінити характер гардеробу. Однак вони мають бути підібрані не лише до випадку чи наряду, а й насамперед до форми обличчя.

Різноманіття сучасних структур

Увага: ви можете випадково привернути увагу до тих рис, які б хотілося приховати, і відвернути увагу від того, що хотілося б підкреслити. Правильно підібрані золоті сережки здатні творити чудеса, а от погані… І тоді навіть чудова зачіска чи ідеально нанесений макіяж не допоможуть. Велике значення мають пропорції ювелірних виробів.

На початок необхідно проаналізувати та визначити, яке у вас обличчя:
у вигляді кола;

овальне;

трикутне;

квадратної конфігурації.

Зрозуміло, існує ще багато різних форм. Зробити опис до всіх було б складним квестом, тому варто зупинитись на основних. Більшість можна віднести до цих чотирьох головних структур. Щоб полегшити завдання, ми коротко окреслили кожну фігуру. У цьому матеріалі ви знайдете мміні-посібник про те, яка які-такі вироби роблять людину найбільш привабливою.

Сережки, що пасують до “овалу”

Для овальної форми обличчя є характерним високий лоб, ширина якого дорівнює ширині вилиць. Така конфігурація створює звужувальну частину на дільниці щоки-підборіддя. Риси зазвичай правильні – це дуже добра новина для людей із даною структурою.

Практично всі – і малесенькі, витончені пусети, і величезні висячі – вироби пасують до цього образу. Вибір прикрас до овальної форми обличчя не є складним процесом. Єдине, на що слід звернути увагу при купівлі сережок, щоб вони не були задовгими. Це може призвести до додаткового витягування обличчя та порушить збалансовані пропорції.

Бажаєте виразності? Вибирайте вироби відповідних конфігурацій:
трикутної;

квадратної;

ромбоподібної.

Шукаєте універсальний аксесуар, що підкреслить вашу природну привабливість? Вибирайте:
вироби-краплі;

традиційні кільця та серця.

Набагато краще виглядатимуть прикраси довжиною до лінії підборіддя.

Сережки, що пасують до обличчя у формі кола

Низьке чоло, кругле підборіддя. Характерною особливістю цієї структури є ширина. Вона звужується до двох крайніх частин обличчя – чола і підборіддя. Лінія підборіддя також округлена. Щоб надати обличчю легкості та оптично подовжити його, обирайте довгі вузькі прикраси.

Гарним вибором стають золоті сережки-підвіски, але це можуть бути і традиційні пусети. Найголовніше, щоб форма ювелірних виробів не була круглою. Добре виглядають підвісні сережки з великим декоративним елементом. Якщо віддаєте переваги коротшим прикрасам, замовляйте трикутні.

Вибираючи сережки, дотримуйтесь простих правил: уникайте круглих або овальних конфігурацій.

Сережки, що пасують до квадратних контурів

Квадратне обличчя: гострі риси, широке чоло, щелепа, що виступає. Вибирайте прикраси, які пом’якшують краї. Щоб нейтралізувати незграбні форми, варто придбати сережки-кільця або вироби обтічної форми, наприклад, овальні.

Відмінно пасують “краплі” або “серця”, а також сережки-кульки, що є доступними в багатьох варіантах.

Уникайте геометричної форми (крім кола). Сережки-багатокутники, квадрати і ромби купувати не варто.

Сережки, що пасують до “трикутника”

Трикутна форма: широко розставлені вилиці, вузьке підборіддя. Цю структуру ще називають формою серця. Обличчя звужується у підборіддя – малюнок відносно різкий, він має бути пом’якшеним. Найшвидший спосіб зробити це – одягнути короткі золоті сережки овальних конфігурацій. Запрошуємо ознайомитись з асортиментом магазину “Золота Країна”.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.