Новини

Буковинця, який розбещував і зґвалтував 11-річну доньку, засудили до 15 років в’язниці

До 15 років позбавлення волі засудили буковинця за зґвалтування, розбещення та небезпеку зараження ВІЛ-інфекцією малолітньої дитини.

Про це повідомляє Чернівецька обласна прокуратура, передає molbuk.ua

За публічного обвинувачення ювенальних прокурорів Чернівецької обласної прокуратури 47-річного жителя Чернівецького району визнали винним у свідомому поставленні у небезпеку зараження вірусом імунодефіциту людини, зґвалтуванні та розбещенні малолітньої дитини (ч. 1 ст. 130, ч. 6 ст. 152, ч. 2 ст. 156 КК України).

Його засуджено до 15 років позбавлення волі.

Під час судового розгляду довели, що упродовж березня-жовтня 2022 року, користуючись відсутністю дружини та синів,  підсудний розбещував свою 11-річну доньку. А у жовтні минулого року чоловік зґвалтував дитину. 

З 2016 року підсудний перебуває під медичним наглядом з вірусом імунодефіциту людини та вірусним гепатитом С. Вчиняючи сексуальне насильство щодо дитини, він знав про свої захворювання і усвідомлював наслідки.

Свою вину чоловік не визнав.

Наразі прокуратура вивчає обґрунтованість та вмотивованість прийнятого рішення та можливість його апеляційного оскарження.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі СУ ГУНП у Чернівецькій області.

Раніше повідомлялося, що у Чернівцях 46-річний чоловік зґвалтував свою 11-річну доньку. До поліції 31 жовтня звернулася мама дівчинки, яка повідомила, що її колишній чоловік вчиняв дії сексуального характеру щодо їхньої доньки.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.