Новини громади

Ніякої політики та політичних чвар у Чернівецькій районній раді. Депутати підписали Меморандум про співпрацю та об’єднання заради Перемоги

Відповідний Меморандум підтримали та підписали депутати Чернівецької районної ради, які були присутні на засіданні позачергової сесії 31 жовтня поточного року. Пізніше приєднаються до підписання Меморандуму депутати, що взяли участь у сесії онлайн.

Метою Меморандуму є взаємодія та координація діяльності сторін для взаємодопомоги та отримання позитивного результату у всіх сферах підтримки і допомоги Збройним Силам України та постраждалим від російсько-української війни.

Підписавши Меморандум про співпрацю та об’єднання заради Перемоги, сторони мають на меті конкретну підтримку ветеранів війни, питання фізичної реабілітації, морально-психологічної реабілітації, їхньої інтеграції у суспільство. Наші захисники – титани! Але кожному, навіть найсміливішому воїну, потрібна підтримка.

В планах створення робочої групи для моніторингу потреб на фронті, координації наявних ресурсів та пошуку необхідного для подальшого забезпечення захисників на передовій.

Голова районної ради Микола Куцак переконаний, що цю ініціативу підтримають депутати всіх рівнів та виявлять бажання приєднатися до створеної більшості шляхом підписання цього Меморандуму.

Перемога здобувається на передовій в бою, але гартується вона в тилу.

Є речі, які ворогам не здолати ніколи! Це наша єдність і взаємопідтримка. Як ніколи раніше, ми об’єднані однією ціллю!Крок за кроком, кожен з нас внесімо свою частинку для здобуття спільної Перемоги 🇺🇦.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.