Новини

“Скрутили і мобілізували”: все, що відомо про новий скандал із ТЦК у Львові – відео

В Україні спалахнув черговий скандал з військкоматом.

За словами очевидців, киянина скрутили у Львові, доправили до ТЦК, провели медогляд, а на ранок уже відправили на полігон у сусідній області.

“Вже на полігоні”

Чоловіку заламують руки та силою заштовхують у приміщення — таке відео з’явилося у місцевих Telegram-каналах Львова. Перехожим вдалося все це зафільмувати на відео.

За інформацією з соціальних мереж — чоловік не місцевий. Це киянин, який приїхав до Львова, але був затриманий посеред міста. Очевидці стверджують, що люди у формі, які скрутили чоловіка, — представники ТЦК. Визволити хлопця не вдалося — кажуть за ніч зробили все, аби той вже на ранок був у іншій області.

Що кажуть у Львівському ТЦК?

На ранок 12 жовтня нової інформації щодо місцезнаходження чоловіка з відео немає. Тим часом подію у своїх соцмережах прокоментував Львівський обласний територіальний центр комплектування.

“Командування Львівського ОТЦК та СП здійснює заходи, щодо встановлення обставин даного випадку. Призначено службову перевірку”, — йдеться у повідомленні.

Коли стане відомо, хто фігурує на відео?

Додамо, що у Львівському обласному ТЦК в коментарі для ТСН.ua висловили припущення, мовляв, може виявитись, що на відео все ж таки не представники територіального центру комплектування, а іншої служби. Водночас військові наголосили: якщо виявиться, що це були саме представники ТЦК, то подію згодом прокоментують.

“Крутити й силоміць везти до ТЦК не мають права!”

Адвокати про такі ситуації били на сполох вже давно й наголошують — працівники ТЦК не мають права затримувати людину, бо ж за це власне вони і можуть згодом потрапити за грати.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.