Новини

Перед судом постане 42-річний чернівчанин, який скоїв смертельну ДТП

Слідчі поліції зібрали беззаперечні докази вини водія мікроавтобуса “Renault Master”, який 19 грудня 2021 року в селі Кам’яна допустив зіткнення з автівкою “Volkswagen Sharan”. Внаслідок аварії загинув 49-річний буковинець. Правоохоронці скерували до суду обвинувальний акт відносно винуватця автопригоди.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, пише molbuk.ua

Під час досудового розслідування співробітники відділу розслідування злочинів у сфері транспорту з’ясували, що того дня 42-річний житель обласного центру, керуючи автомобілем “Renault Master”, не вибрав безпечної швидкості руху, втратив контроль над рухом ТЗ, виїхав на зустрічну смугу та допустив зіткнення з автівкою “Volkswagen Sharan”.

“У результаті ДТП 49-річний водій мінівена отримав тяжкі тілесні ушкодження, від яких в подальшому він помер. Результати судово-медичної експертизи засвідчили, що смерть чоловіка настала внаслідок численних травм отриманих в аварії”, – йдеться у повідомленні.

Співробітники Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області завершили досудове розслідування та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду для розгляду. Водію інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.