Новини

«Біль, який роздирає душу»: після важкої хвороби помер п’ятикласник із Буковини

На Буковині від важкої хвороби помер учень 5-го класу Сторожинецької гімназії Сергійко Ковалюк.

Про це йдеться на фб-сторінці закладу, пише molbuk.ua

“Жахлива новина сколихнула наші серця… Через нещадну хворобу,покинув нашу шкільну родину,учень 5 класу, Сергій Ковалюк. Щиро співчуваємо батькам та рідним Сергійка, сумуємо разом з вами”, – йдеться у дописі.

“Мрія, якій не судилося збутися… Сергійко дуже хотів вилікуватися і жити, але страшна та жорстока хвороба не відступила. Немає вже з нами маленького янголятка, він вже на небі. Ти завжди будеш в наших серцях!” – написала місцева мешканка Світлана Сидорова-Гоцуляк.

Як ідеться в групі “Хочу жити! Надія в очах Сергійка”, хлопчик хворів на важку недугу вже кілька років. Певний час лікувався за кордоном, родина збирала кошти на дороговартісні ліки.

Згорьовані родичі з болем дивилися на страждання дитини:

“Кожен день – це боротьба і маленький крок до одужання, а ми так хочемо бути просто здоровими… Я ніколи не думала, що відводити дитину до школи або у спортивну секцію для нас – це буде мрія! Так ось, я мрію, я мрію кожен день, як мій маленький синочок буде вільний від аналізів, лікарень і страху.

Мені не потрібно, щоб він був відмінником або чемпіоном, я хочу, щоб він просто жив і став здоровим! Молю Бога про це кожен день, вірю і надіюсь на його милість!” – писала ще у 2020-му році мати хлопчика Оксана Ковалюк.

На жаль, дитину врятувати не вдалося.

“Наша боротьба закінчилася, зникла надія, залишився лише сум, біль… Біль, який роздирає душу. Дуже важко їхати додому без синочка, з горем, де на його одужання чекала вся наша родина. Він так хотів і любив мандрувати, вірив, що його тут врятують, з цією надією він і пішов від нас, так мало бачучи в своєму короткому житті… На жаль, чуда не сталося, віримо, що Матінка Божа буде піклуватися про нього на небесах, але це горе і сум, біль залишаться з нами назавжди”, – написала мати.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.