Новини

Мати загиблого військового на гроші, отримані за сина, відремонтувала дорогу в селі

У Сосницькій громаді Чернігівської області мати загиблого військового Владислава Грищенка побудувала дорогу за гроші, виділені державою після загибелі сина. Воїн загинув улітку минулого року під час виконання бойового завдання.

Про це повідомляє Сосницька громада у Facebook.

На честь загиблого воїна було перейменовано вулицю, на якій мама заасфальтувала дорогу.

Читайте також: “Це пам’ять про мого сина”: батько загиблого Героя з Буковини відремонтував у його школі комп’ютерний клас – відео

На Буковині родина загиблого Героя подарувала школі сина обладнання на пів мільйона

Валентина Грищенко хотіла залишила пам’ять про свого сина майбутнім поколінням. Загалом будівництво обійшлося в 3,5 мільйони гривень, було збудовано 350 метрів нової дороги.

Мешканці вулиці вдячні Валентині за сина, за те, що вона виховала справжнього Героя.

“Обійшлося майже в 4 мільйони гривень. Жителі кварталу дуже задоволені новими умовами пересування цією вулицею, бо раніше ні навесні, ні восени, ні навіть влітку після заливного дощу не міг проїхати жоден транспорт. Тільки кажуть, щоб не такою величезною ціною були ці умови”, – йдеться у повідомленні.

Так виглядала вулиця раніше

Що відомо про Владислава Гриценка

Військовий загинув влітку минулого року під час виконання бойового завдання у складі 1-ї окремої танкової Сіверської бригади. На його честь було перейменовано вулицю, на якій мама побудувала дорогу.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.