Новини

За минулу добу виманили понад сто тисяч гривень: на Буковині поліцейські зафіксували три випадки шахрайства

Учора, 1 вересня, зловмисники виманили у жителів Чернівецького району понад 114 тисяч гривень. Наразі за фактами шахрайств співробітники поліції проводять досудові розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, пише molbuk.ua

Вчора до поліції із повідомленнями про шахрайство звернулися 52-річний чернівчанин та 48-річний житель міста Кіцмань.

“Буковинці розповіли поліцейським, що невідомі особи, шахрайським шляхом, заволоділи їх коштами, які знаходилось на банківських рахунках. У старшого чоловіка з карткового рахунку зникло 65 532 гривні, а у молодшого 39 349 гривень”, – зазначають у повідомленні.

Також цього дня із заявою про шахрайство до поліції звернувся 21-річний мешканець обласного центру. Чоловік розповів поліцейським, що на одному із сайтів мережі Інтернет ввів конфіденційну інформацію банківського рахунку, після чого з його картки було знято 9 531 гривня. Зі слів потерпілого гроші були перераховані на невідомий рахунок.

Відомості за всіма вказаними фактами правоохоронці внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Поліцейські Буковини застерігають: будьте уважними та обачними, не переходьте за сумнівними посиланнями, не вводьте реквізити платіжних карток та конфіденційну інформацію на підозрілих вебсайтах.

Якщо ви все ж таки потрапили до пастки аферистів — одразу телефонуйте на спецлінію “102”.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.