Новини

Не ремонт: на що саме виділять понад 1,6 млн грн для скейтпарку в Чернівцях

Фото

У Чернівцях виділять ще понад 1,6 мільйона гривень на скейтпарк у Центральному парку імені Т. Шевченка.

Відповідний тендер завершився на Prozorro, пише molbuk.ua

Тендерна закупівля “Капітальний ремонт облаштування багатофункціонального скейтпарку в Центральному парку культури та відпочинку ім. Т. Г. Шевченка по вул. Садовій, 1 в м. Чернівці (коригування)” відбулася без використання електронної системи. Договір уклали з підрядником, який займався облаштуванням скейтпарку – ТОВ “Індустріалбуд”.

За даними YouControl, підприємство “Індустріалбуд” зареєстроване наприкінці 2019-го року на вулиці Героїв Майдану в Чернівцях. Керівником організації є Круподьоров Олег Петрович. Розмір статутного капіталу складає 50 тисяч гривень.

Основний вид діяльності фірми – будівництво житлових і нежитлових будівель.

Згідно з тендерною документацією, цих 1,6 мільйона виділили на додаткові роботи. Це, зокрема, будівельні роботи, відеонагляд, озеленення та електропостачання.

Скрин із договору підряду

Зазначено, що роботи мають бути виконані не пізніше серпня цього року.

Як відомо, 12 липня у Чернівцях відкрили новий скейтпарк. Його облаштували на місці колишнього танцмайданчика в парку імені Шевченка.

Про конструкції для облаштування скейт-парку у центральному парку імені Т. Шевченка поклопотав депутат ВР Сергій Рудик, який родом із Чернівців, проте наразі є нардепом від Черкащини. Він домігся, щоби з уряд виділив мільйон гривень на закупівлю частини обладнання.

Решту грошей – понад 8 мільйонів гривень – виділили з міського бюджету: на закупівлю частини конструкцій та будівництво самого скейтпарку.

Через кілька тижнів після відкриття чернівчани помітили пошкодження на конструкціях скейтпарку. Підрядник тоді пояснив це тим, що користувачі не дотримуються правил катання. І пообіцяв відновити пошкодження за власні кошти.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.