Новини

У головної освітянки Чернівців з’явилися дві нові заступниці: що про них відомо

У начальниці управління освіти Чернівецької міськради Ірини Ткачук з’явилося ще двоє заступників.

Про це повідомляє управління освіти ЧМР, пише molbuk.ua

Зокрема, Альона Онофрей стала заступницею начальника управління освіти – начальницею відділу забезпечення якості та стратегічного розвитку закладів загальної середньої освіти.

Надія Шевченко обійняла посаду заступниці начальника управління освіти з виховної та позашкільної роботи закладів освіти.

Денис Круглецький, як і раніше, працює на посаді заступника начальника управління освіти з фінансово-економічних питань.

Що відомо про нових заступниць:

Альона Онофрей.

Закінчила філологічний факультет ЧНУ ім. Ю. Федьковича у 1997 р. Працювала у школі №31 м. Чернівці вчителем української мови та літератури. Протягом 1999-2006 років проживала у Львові, де працювала на посаді вчителя української мови та літератури в ДПТУ №33 та ЗОШ №22 ім. В. Стефаника. В обох закладах була заступником директора з виховної роботи.

З 2006 року – заступник директора з виховної роботи, згодом директор Чернівецької ЗОШ №19. З 2012 р. по вересень 2022 р. – директор Чернівецького НВК “Лідер”.

Стаж роботи на керівних посадах – 20 років. Є експертом інституційного аудиту. Переможниця ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу “Учитель року – 2021”.

Надія Шевченко.

У 2018 році закінчила філологічний факультет ЧНУ ім. Ю. Федьковича. Навчалася в магістратурі в Яґеллонському університеті (Краків, Польща).

З 2019 р. працювала вчителем української мови та літератури у Чернівецькому ліцеї №18. Із серпня 2022 по серпень 2023 р. – радник Чернівецького міського голови з креативної діяльності та позашкільної роботи закладів освіти.

Впродовж 2022/23 навчального року ініціювала та організовувала всі великі освітні благодійні заходи на підтримку ЗСУ.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.